Gjirafa Premium

Vetëm 4.99 € në muaj

Për të kuptuar më shumë rreth Gjirafa Premium kliko këtu ose kliko butonin më posht

★ Bëhu Premium

Adblock Detected

Për të vazhduar më tutje atëherë klikoni në butonin më poshtë për të larguar video.gjirafa.com nga lista e Adblock.

― DREJTPËRDREJT

ameble

8 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
03:53

Përforcues i sinjalit WiFi - TP-Link WA850RE

ameble 277 shikime 15 Maj 2017
03:25

Deshtime qesharake teknologjike

ameble 298 shikime 8 Maj 2017
04:13

Fifa 14 në PS4 - Gameplay (2013)

ameble 182 shikime 4 Maj 2017
02:32

Samsung Galaxy S4 Active rezistent ndaj ujit

ameble 193 shikime 25 Prill 2017
02:53

Si të kërkoni punë në portalin gjirafa.com

ameble 124 shikime 25 Prill 2017
03:55

Evoluimi i Sony PlayStation

ameble 104 shikime 25 Prill 2017
04:53

Si të konfiguroni një ruter - Wireless WiFi

ameble 298 shikime 7 Prill 2017
04:16

Mickey Mouse - Castle of illusion - Gameplay Shqip - ameble

ameble 146 shikime 7 Prill 2017
03:04

Shikoni gjirafa videot në SMART TV

ameble 470 shikime 6 Prill 2017
03:48

Super Mario Run per Android - GamePlay - ameble

ameble 74 shikime 24 Mars 2017
06:21

Android TV - Shpaketim dhe Instalimi - ameble

ameble 110 shikime 22 Mars 2017
Më të shikuarat
03:04

Shikoni gjirafa videot në SMART TV

ameble 470 shikime 6 Prill 2017
03:25

Deshtime qesharake teknologjike

ameble 298 shikime 8 Maj 2017
04:53

Si të konfiguroni një ruter - Wireless WiFi

ameble 298 shikime 7 Prill 2017
03:53

Përforcues i sinjalit WiFi - TP-Link WA850RE

ameble 277 shikime 15 Maj 2017
01:35

SD Kartel Class10 apo Class6 - ameble

ameble 203 shikime 22 Mars 2017
02:32

Samsung Galaxy S4 Active rezistent ndaj ujit

ameble 193 shikime 25 Prill 2017
04:13

Fifa 14 në PS4 - Gameplay (2013)

ameble 182 shikime 4 Maj 2017
04:16

Mickey Mouse - Castle of illusion - Gameplay Shqip - ameble

ameble 146 shikime 7 Prill 2017
02:53

Si të kërkoni punë në portalin gjirafa.com

ameble 124 shikime 25 Prill 2017
10:45

EVE Online - Intro and GamePlay - ameble

ameble 120 shikime 22 Mars 2017
06:21

Android TV - Shpaketim dhe Instalimi - ameble

ameble 110 shikime 22 Mars 2017