Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
Shikoni të gjitha emisionet e juaja të preferuara pa reklama

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Android TV - Shpaketim dhe Instalimi - ameble

Vlerëso videon:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Publikuar: 22 Mars 2017 - 18:32

Mini TV for Android (MK808B)+Air Remote - Si te beni TV Smart - Unboxing and Hands On http://www.ameble.com/si-ta-beni-tv-ne-tuaj-smart/

0 komente