Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
Shikoni të gjitha emisionet e juaja të preferuara pa reklama

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Shpaketim dhe instalimi Powerline Adapter TP-Link - Internet pa kabëll shtesë

Vlerëso videon:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Publikuar: 24 Maj 2017 - 09:38

Transfero internetin me energji elektrike, pa kabëll shtesë. Mund ta gjeni në gjirafa50.com https://gjirafa50.com/?q=TP-LINK+TL-PA411KIT+AV500+Nano+Powerline+Adapter&dispatch=products.search

0 komente